INI JALANKU

:: Dari kesusahan itu akan diperolehi kesenangan dan kebahagiaan, seperti durian berduri kerana sedap isinya, kulit manggis pahit sebab manis di dalamnya dan bunga ros berduri kerana harum baunya ::

Salam to all,

Yup, tau..xyah cakap. Mmg dah lama terbiar kan? hehe, biasalah kerja siang malam pagi petang. Mana ada masa nak update blog.

Erm, xde benda best sangat yg nak dikhabarkan kali ni, cuma aku agak terkejut dengan keputusan drastik wife aku yg beriya-iya nak mendapatkan DSLR camera. Last², dah beli pun. Nikon 5000D. Hasilnya, cukup memuaskan hati walaupun kami berdua nih bukanlah reti sangat nak bergambar.

Semalam, lepas habis keje pukul 11malam, aku dan isteri terus ke destinasi popular ditengah bandaraya untuk sessi pemanas badan didalam bidang fotografi. Hasilnya boleh tengok dibawah nih;





Pada aku, dia nih mmg celaka. Xde jatidiri sebagai org Malaysia..F**K u Namewee. Dulu ko main² kan laungan azan didalam lagu bodoh ko tu..

Pengikut Setia

My Blog List

HIt Counter

people visit since 29th June 2009

Sembang Jom


ShoutMix chat widget