INI JALANKU

:: Dari kesusahan itu akan diperolehi kesenangan dan kebahagiaan, seperti durian berduri kerana sedap isinya, kulit manggis pahit sebab manis di dalamnya dan bunga ros berduri kerana harum baunya ::

Gila?!! apasal ek? hehe..actually kena betulkan statement tu, gila pinjam kamera. haha..duit sendiri x cukup nak beli camera sendiri. Pinjam camera wife ajer. Hasilnya?? Seperti dibawah;



4 comment:

mmg le gila bila ada kamera camtu hehhe. aku nie nak beli video cam..sampai skang x beli2 hehhe. yelah..anak2 kita cepat membesar...

lawa bro gambar KLCC ko.. congrats..

thanks bro coz sudi drop-by kat sini. anyway, aku still belajar lagi. skrg nih mostly aku main point&shoot jer..dalam masa yg sama, try juga cari subjek² yg nampak menarik. pasal KLCC tu, aku try je tu..entahkan betul entahkan tidak..ntah betul ker aperture dgn shutter speed aku amik time tu. hihi

alah bro, aku pon main sebat ikut suke jer. apa yg kita rasa suke, kita shoot. hahaha.. sama2 kita belajar bro.. :D
p/s - kamera ko tu dah beshhh.. hehe..

Pengikut Setia

My Blog List

HIt Counter

people visit since 29th June 2009

Sembang Jom


ShoutMix chat widget