INI JALANKU

:: Dari kesusahan itu akan diperolehi kesenangan dan kebahagiaan, seperti durian berduri kerana sedap isinya, kulit manggis pahit sebab manis di dalamnya dan bunga ros berduri kerana harum baunya ::

"Dup dap dup dap"..ada masa dia bertukar kepada "Dag Dig Dug" didalam dada. Lebih kurang begitulah degupan jantung aku dan isteri dikala ini. Manakan tidak, dijadualkan ketibaan Little Boss didalam rumah kami berdua buat pertama kali selepas hampir 2 tahun bergelar suami isteri.



Kehadiran Little Boss sememangnya telah terlalu lama dinantikan, sehinggakan satu bilik dirumah sewa kami itu dipenuhi dengan kelengkapan boss. Semua siap dah. Dari Katil, Tilam bantal, Pakaian, Botol Susu..erm pendek kata semua serba lengkaplah.



Buat Madam Boss plak, aku dah belikan dia set Penjagaan Kesihatan Selepas Bersalin Amway (kasi promo sikit..ada sapa² nak order dari aku?) yang telah pun tersimpan rapi sejak sebulan yang lalu. Mintak² la Madam Boss nih rajin nak ngikut aturan ubat² tu yer..pantang jgn x pantang.



Dan, aku selaku Big Boss..hurmm apa ye persediaan aku yer?? Xde apa pun, cuma skrg nih tgh giat menawarkan diri untuk buat OT dan Relief sebagai persediaan untuk menjaga makan minum dan pakai Madam Boss dan Little Boss sentiasa teratur. Mudah-mudahan semuanya selamat..

3 comment:

salam zul. ni suraya wife arieff...
xchange link jom
congrats nk dpt baby... hrp sumenya ok.

oit..cemana bleh dapat blog aku? ko leh bukak ke blog kat opis..setau aku OCBC dah banned blogspot.

thanks..dan selamat bekerja.

zul, congrats atas kelahiran 1st baby. doakan aku juga selamat semuanya. nani aku pikirkan psl set amway tu kot2 nak order hehhe.

congrats again.

p/s: apa namanya...??

Pengikut Setia

My Blog List

HIt Counter

people visit since 29th June 2009

Sembang Jom


ShoutMix chat widget