INI JALANKU

:: Dari kesusahan itu akan diperolehi kesenangan dan kebahagiaan, seperti durian berduri kerana sedap isinya, kulit manggis pahit sebab manis di dalamnya dan bunga ros berduri kerana harum baunya ::

Salam guys & girls,

Sorry, lately agak bz (bz dengan keje, bz dengan adieb) dan disebabkan itu juga aku gagal mengemaskini blog ini sebaik mungkin. Buat rakan² yg terus melayari blog ini, aku ucapkan jutaan terima kasih.

By the way, aku baru buat satu blog terbaru khas untuk anak kesayangan aku (www.daddyadieb.blogspot.com), tetapi...hehe, xde bahan baru nak diupdate. Actually bukan xde bahan cuma aku kekurangan access untuk berposting didalam blog disebabkan internet kat opis nih limited access. Once wife aku dah dapatkan Celcom Broadband, baru aku bleh update kedua-dua blog setiap hari...

Keep in touch.

0 comment:

Pengikut Setia

My Blog List

HIt Counter

people visit since 29th June 2009

Sembang Jom


ShoutMix chat widget