INI JALANKU

:: Dari kesusahan itu akan diperolehi kesenangan dan kebahagiaan, seperti durian berduri kerana sedap isinya, kulit manggis pahit sebab manis di dalamnya dan bunga ros berduri kerana harum baunya ::

Wheels : Replica of GramLights 57S
Tires : EP Tires 205/40/17
Springs: Tanabe NF210
S.Bar : 2 Point Ultra Racing


Hehe, kasut raya nih maybe 3 tahun sekali baru tukar kot. itupun bergantung kepada kemampuan aku, tapi kali nih aku nak bercerita sedikit tentang kasut raya aku yang lain. Bleh tahan mahal la jugak.







Tapak kasut dah tentu buat dari getah kan? so inilah kasut raya terbaru aku. Kasut raya kereta..hehe. Rims design Gramlights 57S nih memang aku cukup berkenan dari memula aku guna Vios lagi. Walaupun x mampu beli yang original, yang replica pun jadilah. Disalut dengan tayar buatan Indonesia berjenama EP Tires. Saiz? 17 inci beb..nak lawan Perdana abah aku tu. hehe.




Selain tayar dan rims, aku juga dah tukar kepada lowering spring berjenama Tanabe NF210. memang comfort giler, x terasa bumpy sangat. Sebelum terlupa, disebabkan adik aku si Remi tu jadi dealer produk Ultra Racing, maka tidak ketinggalan dipasangkan juga strut bar dari jenama tersebut. Syoknya raya bersama Gramlights...hehe.












3 comment:

xadill. lebihkan kete je. mn bleh xsesori kereta lagi mahal.

Mengidam Jam 'Tag Heuer' laaa..

ala..mcm maria sharapova tuu.laa...la..la..la..la..;p

selamat hari raye..

cam den konal jo kodai yg ekau poi tu zul..
bukan ko kodai uncle si antu gigi tu??
kuikui...

Pengikut Setia

My Blog List

HIt Counter

people visit since 29th June 2009

Sembang Jom


ShoutMix chat widget