INI JALANKU

:: Dari kesusahan itu akan diperolehi kesenangan dan kebahagiaan, seperti durian berduri kerana sedap isinya, kulit manggis pahit sebab manis di dalamnya dan bunga ros berduri kerana harum baunya ::

Erk..jangan salah sangka, bukan aku yg beraya sakan kali nih tapi si Adieb. Kebetulan hari ini aku on off-day, selepas settle urusan renew insurance kereta wife aku..kami terus ke Suria KLCC untuk shopping raya.


Dan..org yg paling happy dapat keluar jalan² makan angin for sure lah si adieb. Aku rasa la kan, baju raya dia cukup banyak..kalah persiapan raya aku. Baju jangan cerita lah, berpasang-pasang..kasut baru lagi. Fuiyyooohhh..

tgk la betapa happy nya dia


Dah letih nak menaip, korang tgk ler sendiri. hehe..


antara baju raya si adieb


kasut raya adieb

4 comment:

Salam.. Semoga Sambutan Hari Raya kali ini akan membawa seribu kebaikkan dan kebahagian buat kalian sekeluarga.. Selamat hari Raya... ;-)

wah..seronoknya adieb :). biaselah zul, dah ada anak..kita lebihkan dia. aku pun tak beraya sakan tahun nie. baju raye pun takde. byk beli brg2 baby memandangkan tgh sales.

aku dah scan..kemungkinan perempuan. insyaAllah. aku due 24/10/09. sempatle makan ketupat, rendang hehhe.

nanti baby girl aku bleh le kwn ngan adieb ek? :P


p/s: dah lama nak tanya, asyik lupa je..parents ko dah pindah sg buloh ke? nmpk umah kat selayang tu kosong. sapa duduk skang? ke jual?

congrats la faeiz yer, nanti ko tau la macam mana susah senang bila ada baby..hehe. yup, parents aku dah pindah saujana utama sg buloh. dan aku juga bakal berpindah ke saujana utama next year once rumah aku dah siap. rumah kat selayang tu kakak aku yg duduk.

terima kasih abang madi.. :D

Pengikut Setia

My Blog List

HIt Counter

people visit since 29th June 2009

Sembang Jom


ShoutMix chat widget