INI JALANKU

:: Dari kesusahan itu akan diperolehi kesenangan dan kebahagiaan, seperti durian berduri kerana sedap isinya, kulit manggis pahit sebab manis di dalamnya dan bunga ros berduri kerana harum baunya ::

Hurm, malam ni merupakan malam ke-3 aku bekerja shift malam. Kebiasaannya dalam 2 bulan, akan ada satu waktu tu aku akan bekerja 4 malam berturut-turut. Nasib baik aku bekerja nite shift semasa wife aku menghadiri kursus Biro Tata Negara, so xde la rasa sangat akan kerinduan. cewah²..
Anyway, malam nih tetiba ada satu keinginan untuk menghilangkan bosan bekerja malam dengan melayani deretan lagu² popular zaman 80-an. Iyelah, dah nama pun 80's Babies..so layan je la. Sapa kata lagu 80's x best? Layan siot...
Antara lagu² yang aku sudah, tengah dan akan layan adalah;
  1. Bryan Adams - Summer of 69
  2. Bananarama - Cruel Summer
  3. Bangles - Eternal Flame
  4. Berlin - Take My Breath Away
  5. Bon Jovi - Livin' On Prayer
  6. Natalie Cole - Miss U Like Crazy
  7. Eagles - Hotel California
  8. Enya - Orinoco Flow
  9. Foreigner - I Want To Know What Love Is
  10. Gloria Gaynor - I Will Survive
  11. Michael Jackson - Billie Jean
  12. Joan Jett - I Love Rock n Roll
  13. Elton John - Candle In The Wind
  14. Cyndi Laupers - Girls Just Want To Have Fun
  15. Madonna - La Isla Bonita
  16. Barry Manilow - Copacabana
  17. Richard Marx - Right Here Waiting
  18. Bobby McFerrin - Dont Worry, Be Happy
  19. Motels - Only The Lonely
  20. Night Ranger - When You Close Your Eyes
  21. Gary Numan - Car
  22. Outfield - All The Love In The World
  23. Ray Parker Jr. - Ghostbusters
  24. Police - Every Breath You Take
  25. Lionel Richie - Hello
  26. Kenny Rogers & Dolly Parton - Islands In The Stream
  27. Diana Ross & Lione Richie - Endless Love
  28. Roxette - It Must Have Been Love
  29. Roxette - Listen To Your Heart
  30. Sade - Smooth Operator
  31. Scorpions - Still Loving You
  32. Bonnie Tyler - Total Eclipse Of The Heart
  33. UB40 - Red Red Wine
  34. U2 - With Or Without You
  35. Village People - YMCA
  36. Wham - Careless Whisper
  37. Wham - Wake Me Up Before You Go-Go
  38. Stevie Wonder - I Just Called To Say I Love You
  39. Paul Young - Everytime You Go Away
  40. Metallica - Master Of Puppets
  41. Van Halen - Jump
  42. Man At Work - Down Under
  43. Cyndi Lauper - Time After Time

So kalo you all rasa ada lagi lagu hits tahun 80-an yang x tersenarai kat atas nih, feel free to inform me. Layannnnn...

0 comment:

Pengikut Setia

My Blog List

HIt Counter

people visit since 29th June 2009

Sembang Jom


ShoutMix chat widget